Sport & Fitness

Topkwaliteit home- en crosstrainers, sportartikelen en sportkleding tegen betaalbare prijzen.

 

Wij hebben een uitgebalanceerd cardiofitness assortiment van de gerenommeerde sportmerken Flow Fitness & KETTLER . De producten van deze twee merken vullen elkaar aan in prijs en functionaliteit. Hiermee bieden wij voor iedere fitnessliefhebber een passend product.

De Flow Fitness – Dynamic Line is herkenbaar door z’n sportieve kleurstelling en opvallende belijning. Door bediening via een touchscreen of Scroll Wheel, zijn de apparaten zeer eenvoudig in gebruik. De trainingscomputers zijn voorzien van een groot aantal programma’s, waaronder een op basis van uw hartslag. Dynamic Line is een serie producten met een frisse en sportieve uitstraling, eindeloze mogelijkheden en een scherpe prijs.

De Flow Fitness – Urban Line is ontwikkeld voor de intensieve sporter. Onze ontwerpers creëerden een sterke en robuuste serie apparaten met een professionele en eigentijdse look. De heldere kleuren en strakke belijning geven de apparaten uit de Urban Line een herkenbare en stijlvolle uitraling. In combinatie met de lange levensduur en uitgebreide mogelijkheden is de Urban Line uniek in z’n soort. 

De Flow Fitness – Eco Line bestaat uit een hometrainer en een crosstrainer. Met de introductie van de Eco Line levert Flow Fitness een belangrijke bijdrage aan een duurzame samenleving. De benodigde stroom voor het weerstandssysteem en de computer wordt namelijk door eigen inspanning opgewekt. U heeft dus geen adapter of batterijen meer nodig. Bijkomend voordeel is dat de producten erg flexibel in het gebruik zijn en overal in huis te plaatsen zijn. Kortom met een goed gevoel verantwoord trainen.

De KETTLER – S-Line Met de KETTLER RACER S heeft KETTLER succesvol de revolutionaire S-FIT technologie geïntroduceerd. Zij maakt voor het eerst de aansturing van de ergometer via de eigen Smartphone inclusief data upload en de bijhorende evaluatie via KETTFIT mogelijk. Binnen het assortiment van de KETTLER S-Line cardio-fitness vindt u Hometrainers, Ergometers, Biketrainers, Crosstrainers, Steppers, Loopbanden, roeiapparaten een een veelvoud van fitness accessoires.

KETTLER – Krachtsport Met een krachtstation kan men veel verkeerd doen – met een KETTLER Power Center doet u alles goed. Hier beleven ook beginners een ergonomisch geoptimaliseerde krachttraining met nauwkeurig omschreven en gecontroleerd verlopende bewegingen. De apparaten bieden een verscheidenheid aan oefeningen en werken met veel fijne gewichtsgradaties.

OOK BIJ ONS VERKRIJGBAAR

Mis het niet . . .

Bekijk ook onze andere producten en services, maak uw keuze door op de produktomschrijving of één van de afbeeldingen te drukken.